Skip links

Om den forbedrede udgave af Ordheltene

Forbedring af Ordheltene

Skulle det være gået dig forbi, så har vi lavet en række forbedringer af Ordheltene, baseret på vores brugeres værdifulde feedback.

I dette blogindlæg gennemgår vi disse forbedringer, så du kan danne dig et overblik over, hvordan denne version af Ordheltene hjælper dit barn eller din elev.

Missioner

En af forbedringerne er Missioner. Alle øvelser er nu arrangeret i en række overskuelige missioner, så det er nemt for både barnet og underviseren, at vælge de opgaver der passer bedst til barnets niveau.

På oversigten er det tydeligt hvilke læsestrategier en mission indeholder, samt hvor svære opgaverne er. Endvidere kan barnet og underviseren nu få en beskrivelse af det læsefaglige indhold i missionerne.

I den forbedrede udgave af Ordheltene kan barnet træne netop det, som barnet har svært ved, fremfor at skulle igennem alle opgaver.

Følg barnets fremskridt

En af de store nyheder i Ordheltene er muligheden for at følge barnets fremskridt nøjere. Som nævnt er opgaverne nu delt ind i missioner, og hver af disse missioner er vist med en stor progressionsbar, der tydeligt markerer hvor langt barnet er kommet i den pågældende mission. Når barnet har klaret alle kampene i en mission uden at lave fejl, så bliver barnet belønnet med Det Kære Gyldne Væsen for den mission!

For hver gennemført kamp vinder barnet et Kært Væsen af forskelligt materiale, afhængigt af hvor godt barnet har klaret kampen: bronze for en god løsning, sølv for en super løsning og guld for den perfekte løsning. Derudover kan du efter hver kamp se, hvor mange rigtige og forkerte svar barnet har givet.

Disse forbedringer gør det ikke bare nemmere for dig at følge barnets fremskridt og se hvilke opgaver barnet bør træne – det motiverer også barnet til at blive ved, indtil alle de Kære Væsener er af guld.

Desuden vises det samlede antal Kære Væsener på pointoversigten på hovedskærmen, sammen med barnets antal rigtige besvarelser.

Endelig har vi åbnet for udstyrsbutikken, så barnet nu frit kan vælge hvilket udstyr de tre ordhelte skal have!

Har du spørgsmål eller bare lyst til at vide mere om denne nye udgave af Ordheltene kan du kontakte os på e-mail: info@progressionpark.com eller på Facebook.