Skip links

Skærbæk Distriktsskole bruger Ordheltene blandt andet i deres ordblindecafé

Skærbæk Distriktsskole ligger i Tønder Kommune. Danielle Hesselholm er primært indskolingslærer og har også læseløft med skolens læseudfordrede elever. Desuden har hun ansvaret for skolens ordblindecafé.

Tidligere har jeg blandt andet kørt VAKS-systemet som en del af min specialundervisning. Ordheltene bygger på de samme principper, og det er jo altså noget, som vi kan se virker.

– Læsevejleder og lærer Danielle Hesselholm, Skærbæk Distriktsskole

På Skærbæk Distriktsskole bruges Ordheltene i det meste af indskoligen. Muligheden for “overindlæring”, synes Danielle er rigtig fin. Universet i Ordheltene er let for eleverne at gå til. Det giver rigtig gode muligheder for, at for eksempel halvdelen af eleverne i en klasse kan arbejde med Ordheltene, imens læreren kan nå omkring den resterende halvdel af elever. Også hjemme er der gode muligheder for at træne med Ordheltene.

Hør elever på Skærbæk Distriktsskole i Tønder fortælle om Ordheltene. Indskolingslærer og ordblindeansvarlig Danielle Hesselholm fortæller også om de forskellige muligheder med Ordheltene.

Ordheltene er baseret på forskningen bag VAKS, og Ordheltene egner sig til arbejdet med at udvikle gode læsestrategier – både for begynderlæsere og elever med læsevanskeligheder. Ordheltene er en del af EyeJustRead.

Vil du have adgang til Ordheltene på din skole så kontakt os endelig for at høre mere om dine muligheder for det.