EyeJustRead – mål og følg læsning

EyeJustRead er et digitalt værktøj til arbejdet med læse- og ordblindeundervisning. EyeJustRead måler læsning ved hjælp af eyetracking, så læseindsatser kan bygge på et sikkert og effektivt datagrundlang. Brug tilmeldingsformularen nederst på siden for at prøve EyeJustRead på egen skole.

En del af noget større…

Ordheltene er ejet af EyeJustRead. Det giver rigtig god mening at have adgang til EyeJustRead og Ordheltene side om side på en skole. Ordheltene er til træning af gode læsestrategier og EyeJustread til måling af læsestrategier. På den måde kan træning og måling gå hånd i hånd med hinanden.

EyeJustRead brugt på skoler

Hvordan bruges EyeJustRead så? Jo, mulighederne for brug af EyeJustRead er lige så mange, som der findes læsetiltag og måder at organisere dem på. Og det er en væsentlig pointe i sig selv! EyeJustRead er et værktøj og ikke en metode. EyeJustRead kvalificerer og understøtter de metoder, I har i forvejen, når I laver indsatser for jeres læsere på skolen. Med EyeJustRead er I sikre på, at I får opdaget læsere i læsevanskeligheder, at I følger dem tæt, og ikke mindst at de tiltag, I iværksætter, faktisk flytter jeres læsere. Alt det kan nemlig hurtigt og effektivt måles med EyeJustRead – og uden at I skal afvikle omfattende læsetest.

Herunder nogle praksiseksempler på EyeJustRead brugt på skoler. Prøv EyeJustRead på din skole – udfyld formular under videoerne.

Tag med til Boesagerskolen i Egedal Kommune og hør både læsevejleder og elever fortælle om deres erfaringer med EyeJustRead.

Hør Sorø Kommunes koordinerende læsevejleder Carsten Milan Nielsen fortælle om sine og kommunens erfaringer med EyeJustRead.

Prøv EyeJustRead med dine elever

Et afprøvningsforløb med EyeJustRead er gratis og strækker sig typisk over 4 uger. Udfyld formularen herunder – så finder vi et godt tidspunkt for en afprøvning af EyeJustRead på din skole.

Yderligere inspiration

Læs mere om EyeJustRead her: www.eyejustread.com/inspiration/