Ordheltene bliver en del af EyeJustRead.

EyeJustRead har med udgangen af 2021 overtaget Ordheltene. Nuværende kunder fortsætter deres abonnement på Ordheltene som hidtil og kan fremover supplere deres abonnement på Ordheltene med adgang til EyeJustRead til en meget attraktiv pris.

Søren Bolvig, tidligere direktør og læsefaglig udvikler af Ordheltene udtaler: “I udviklingen af Ordheltene har vi haft fokus på at gøre de abstrakte læsestrategier konkrete i tre forskellige ordhelte, samt at øge motivationen for læsetræning, hvilket vi er lykkes med. At Ordheltene nu skifter hænder muliggør relevant videreudvikling og integration med andre systemer og dermed potentialet for at gøre Ordheltene endnu bedre”.

EyeJustRead er et værktøj til måling af læsning, læsestrategier og læseudvikling. Ved hjælp af eyetracking laver EyeJustRead en præcis registrering af elevens læsning, så læsetiltag kan iværksættes med størst muligt fokus på den enkelte elevs behov og udviklng.

Kombinationen af at kunne måle læsning med EyeJustRead og øve gode læsestrategier med Ordheltene er oplagt. Vi glæder os over, at Ordheltene og EyeJustRead – sammen og hver for sig – fremover kan tilbydes til skoler og kommuner. 

Billedet herunder er fra årets læsevejlederkonference i Vejle, hvor Søren Bolvig fra Ordheltene og Janus Askø Madsen fra EyeJustRead afslørede nyheden om Ordheltenes fremtid.

Læs hele pressemeddelelsen omkring overtagelsen her.

EyeJustRead har med udgangen af 2021 overtaget Ordheltene.