1,5 års adgang til Ordheltene for 1 års pris

Lige inden årsskiftet 2022 har EyeJustRead overtaget Ordheltene. Det betyder, at skoler og kommuner fremover kan få adgang til Ordheltene og EyeJustRead hver for sig, eller de to produkter i én samlet pakke til en fordelagtig pris.

For at fejre overtagelsen af Ordheltene tilbyder vi alle skoler, der ikke allerede har adgang til Ordheltene, at påbegynde et abonnement nu, men først at skulle betale for næste abonnementsperiode til sommerferien 2023. Det vil altså sige 1,5 års adgang til 1 års pris! Der er tale om et skoleabonnement, som giver adgang til alle elever og lærere på en skole. Med et abonnement kan elever selvfølgelig både anvende Ordheltene i skoletiden og hjemme. Abonnementet koster normalt 2600 kr. årligt.

Det eneste, du skal gøre for at få adgang på din skole, er at udfylde kontaktformularen herunder. Så hører du hurtigt fra os.

    Hvad er din rolle på skolen/i kommunen?

    EyeJustRead har overtaget Ordheltene. Det blev blandt andet markeret på læsevejlederdagen i november 2021. På billedet ses Søren Bolvig (th) tidligere direktør og læsefaglig udvikler af Ordheltene og Janus Askø Madsen (tv) direktør i EyeJustRead.